Suunnittelu ja järjestelypalvelut

Suunnittelu ja järjestelypalvelut

Luomme pohjan onnistuneille elämäsi juhlille ja yritystilaisuuksille. Tyylikäs kokonaisuus ja oikea tunnelma saavat tilaisuuden tavoitteet toteutumaan.

Paneudumme tilaisuuksien kokonaissuunnittelussa tilaisuuden luonteeseen, tavoitteisiin, sisältöön ja juhlan tai yrityksen osallistujiin. Vastaamme kaikista järjestelyistä mm. kuljetukset, herkulliset menuehdotukset, kauniit ja persoonalliset kattaukset, tarjoilun/majaemännän sekä jälkityöt siivouksineen.

Valitse kokonaisuus tai sopiva ja haluamasi osatoteutus.

Juhla- ja edustustilaisuudet

Juhla- ja edustustilaisuudet

Nauti juhlasta, huolehtimisen sijaan. Järjestätpä tärkeää yritystilaisuutta tai omia Elämäsi juhlia ideoimme kanssasi persoonalliset ja omannäköisenne juhlat toiveittenne mukaan.

Keittiössämme kunnioitetaan perinnettä ja olemme ylpeitä Lapin upeista ja makurikkaista raaka-aineista. Paikallisuus näkyy menu kokonaisuuksissamme, unohtamatta kuitenkaan tämän päivän trendejä. Poron lisäksi sienet, marjat ja makurikkaat luonnon yrtit löytyvät menuistamme. Valitse tarjottavat valmiista menuistamme tai pyydä menuehdotus toiveittenne mukaan juuri sinulle suunniteltuna.

Kaunis kattaus kruunaa herkullisen ruuan. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii tilaisuuden tarjoilusta joustavasti ja huomaamattomasti, jos niin haluat. Lomamajalle voit tilat majaemännän huolehtimaan vierailun helposta ja vaivattomasta sujumisesta, sinulle jää aikaa seurusteluun ja vieraistasi huolehtimiseen.

Halutessasi teemme myös jälkityöt siivouksineen.

Majapalvelut

Majapalvelut

Tule ja nauti lomastasi, me huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä vaativienkin tilaisuuksien toteutumiseen majoilla. Valitse kokonaisuus tai tilaisuuteen sopiva osatoteutus.

Majaemäntämme huolehtivat ammattitaidolla majat vieraskuntoon. On mukava saapua majalle kun takassa loimuaa tuli, pöytää somistaa kaunis kattaus ja herkullinen ruoka ja saunakin jo lämpimänä.

Palvelut voi varata tilaisuuden tarpeen ja keston mukaan. Huolehdimme myös jälkitöistä siivouksineen.

Helppoa ja vaivatonta vieraanvaraisuutta.

Teemaruokailut

Teemaruokailut

Kotakokkaus Jaakkolan porotilalla. Hauskaa, tunnelmallista ja yhteishenkeä kohottavaa yhdessä kokkailua. Lapin herkkujen valmistusta avotulella yhdessä kokin opastuksella. Ruokaohjeet saat muistoksi.

Loimulohi-ilta tunnelmallisessa kodassa. Lohi loimutetaan paikan päällä suoraan asiakkaan lautaselle.

Laavukahvisteluja ja ruokailuja. Saat halutessasi nokipannukahvit haluamallasi tarjottavalla joko suolaisella tai makealla. Halutessasi voit myös ruokailla laavulla sään niin salliessa. Ulkoruokailut ja kahvit tarjotaan Kupilka eräastioista.

Kokouspalvelut

Kokouspalvelut

Meiltä tarjottavat kokouksiisi kokouskahveista illallisiin valintasi mukaan. Toimitamme kokouskahveja, lounaita, suolapalaa, illallisia, hedelmiä yms. kokouspaikkaasi, joko pelkästään toimitettuna tai katettuna, tarjoilulla tai ilman. Meiltä saat myös tarvittavat astiat, lasit, liinat yms.

Voit myös kokoustaa meillä paikan päällä Tähtelässä Tähtiherransalissa, johon saat kaikki haluamasi tarjoilut. 

Lounas- ja tilausravintola Niesta

Lounas- ja tilausravintola Niesta

Lounasruokaa tarjolla ma - pe klo 11 - 13, Tähtelän Niestassa. Vain seitsemän minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Lounasruokailuun sis. päivän lounas, salaattipöytä, leivät, levite, kotijuomat ja jälkiruoka. Tilauksesta myös isommille ryhmille. Lounaslistat meidän facebook-sivuillamme tai saat sen halutessasi sähköpostiisi, ilmoitat vain osoitteesi.

Niestassa mahdollisuus järjestää myös erilaisia juhlia, muistotilaisuuksia, kokouksia, illallisia tai muita tilaisuuksia.

Niestasta myös lounas ym. ruoka- tai kahvitoimituksia tilaisuuksiisi haluamaasi paikkaan toimitettuna joko kattauksella ja astioilla tai ilman.

Maitolaituri

"Maitolaituri"

Vuokraa meiltä hauskaan ja helppoon ruoanlaittoon kaasukäyttöinen suurella muurikkapannulla varustettu ”maitolaituri”. Sopii erinomaisesti erilaisiin ulkoilmatilaisuuksiin, illanviettoihin tai mihin tahansa juhliin.

”Maitolaituri” on siirrettävä auton peräkärrylle rakennettu ”ulkoilmakeittiö”.

Astiat ja liinat

Astiat ja liinat

Vuokrattavana kahvi- ja ruoka-astiastot, aterimet, tarjoiluastiat, lasit (esim. vesi-, viini-, kuohuviini-, konjakkilasit), tarjoilupannut, termokset ym. Meiltä myös isot 100 kupin perkolaattori-kahvinkeittimet.

Liinat; värivaihtoehdot esim. perinteinen valkoinen, vihreä, sininen, tumman harmaa kuviollinen, persikka.

Siivouspalvelu

Siivouspalvelumme huolehtii tilaisuuksien ja mökkien jälkisiivoukset niin halutessasi.